lite nytt och fräscht



i dag har det varit helt okej dag faktiskt nu börjar det dra i hop sig ska åka till vera om några timmar sedan så åker vi till sation lite senare har laddat ipoden med lite ny musik den har varit ur laddad nån vecka och då har jag inte orkar :) lat ja vet men men ska duscha och så sedan blir det middag o hemm till vera.
har precis packat handbagerset som inehåller : ipod,plånbok,mobil,kamera,godis,solo,se och hör + min älskade kudde :D



haha hitta en gammal låt har massa minnen till låten

ha ett bra sportlov!!!!!!!!!!!!!!!!!

Here we come!

Woho! Idag åker vi till Dorotea! Jag är sjukt laddad och det ska bli skönt att komma bort en vecka nu när allt slask börjar komma. Snön kommer typ göra så att det blir översvämning!
Jag har spelat in en videoblogg till er :)
Ha det bra!





Puss

godmorgon;)

sitter och försöker äta lite frukost i dag är det  fredag och jag trodde de var lördag...men får se om jag bloggar mer för ska fixa lite grejer när jag kömmer hem sedan åker jag till vera men vi får se.okej jag måste springa till bussen snart puss

bild från i sommras lite blond där :!

20:33klar:)

hej hej nu har jag packat klart :) nu ska jag kolla lite tv kanske sendan sova :) ha det bra kolla veras inlägg om nu vill ha mer information

typ efter påsken förra året då vera och jag satte i hop en redovisning haha fy och blää...

Åker bort

Nu är jag tillbaka här på bloggen! Som ni kanske har märkt har jag inte bloggat sen i måndags, fy på mig! Nu
sitter jag här med anna och vi flamsar lite. Imogon ska jag och anna till Dorothea på simläger :) Det ska bli kul! Men vi är inte säkra på att vi kommer kunna blogga där, så det kanske blir någon mobilblogg.



Puss

(hjälper vera att publicera )(har du glömmt ?<3)

lalla

bussen var bara 20min sen :P men jag har ramlat och slagit i svanskotan och kan bara säga aj aja ajaajjajajja
men nu har jag haft utvecklingsamtal det gick bra :) men i mogon åker min gullunge till hassela:) ha det bra :)
men men träning i morgon så jag måste packa klart men jag har gjort engelska läxan och nästan all svenska :)
har kollat vädret till dorothe det blir varme till då vi kommer jag menar hela 17- från 38- glad glad glad

HOPPAS!!!

ja jag hoppas att bussen kommer nu ska kolla sl och så.
skerv längre förut men det försvan men jag kommer inte hemm i kväll men först ska jag till vera och sen ska jag ha utveckligsamtal som inte blev av förns nu :P sen måste jag packa klart :P och plugga men ha det bra




sl

hej hevar jag j ja  i  morse så redo för skolan men då kommer inte buss jävlen visst man har förståelser för max 30min men en 60 min börjar bli för mycket jag vart as arg  jag komm inte till skolan förens 11:00 och jag mena jag började 07:50 att ta mig till skolan så nu är jag as arg och jag börjar fundera hur det blir i morgon såg att de hade dragit in 07:54 bussen i dag och i måndags aja jag är så jäkla arg på buss jävlarna så  ja orka snacka om det :P ska plugga lite i kväll och packa ha det bra
 (VIST ÄR VERA DÅLIG PÅ ATT UPDATER)




godmorgon

sitter och försöker få i mig lite frukost :) men bussen går ju om en halv timme och jag måste fixa mig klart men aja dagen är full spekad så jag kanske inte bloggar när jag kommer hem:)



....-.-.......

tjena skolan har väl varit som alla måndagar men ja jag håller på med en deckare som inte får gör hemma.. så jag var tvungen att gå på läxläsningen med mina små flickor så imorgon blir det ingen sjukgymnast utan det blir läxläsnign i skolan med sandra:) så ni fattar att det här tar kål på mig ! AJA till något roligare ja solo tidingen har kommit i brev lådan i dag :) men ja i dag ska jag äta västenbottenpaj med rom och lax gott !:)

have a nice night:)


OS Vancouver 2010

Jag trodde att mitt inlägg igår hade publicerats, men när jag kom in på blogg.se så såg jag att det var borta. Jag skrev iallafall att jag hade tagit en långpromenad på isen. Det var skit läskigt i början, för den lät jättemycket. Men efter en stund vande man sig!

Idag är det sovmorgon så jag vaknade lite senare än vanligt och satte mig framför tv och åt frukost. Jag kollade på hockey och det var mellan sverige - finland. Sverige vann såklart!
För er som inte visste det så gillar jag att kolla på vinter OS mer än att sitta och titta på när någon hoppar höjd hopp. Jag har alltid varit en mer vintersport tjej och jag älskar att åka skidor. Då menar jag inte bara slalom, utan jag gillar längd också. Sen är det ju aldrig fel med att åka snowboard :p



Puss!


BLÅSNINGEN:D

hej hej  ja jag  ser att det ska bli mer snö.. och det ska var typ 15- imorgon också suck jaja nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på blåsnignen :) hoppas det går bra för sverige i hockey haha vera och jag kollade ju i fredags :) så man blev lite insat aja det börjar  ju snart ska ta en kopp te också så jag måste gå nu :) 
här är vera och jag super trötta vi har precis laddat i sverige efter en 11 timmars lång resa

puss puss

har brottom

hej hej ja i dag har man pluggat och ja inte så mycket mer men ska snart åka i väg så det här blir kort :/ men ja vi måste bli bättre på att blogga under helgen eller jag vet inte för vem vill sitta vid datorn hela helgen:P nu måste jag åka i väg


vera i havet

the day

hej dålig uppdatering men vera och jag började dagen med en film sen frukost och sedan plugg..
eter det så tränade vi :) ha efter tog man en dusch lite plugg och sedan drog vera hemm vid 16 men gud vilket väder asså ne nu får det vara nog med snöande tycker jag ... bussen komm iallafal ett stort + den brukar ju alltid bli inställd. Men jag trodde vera skulle ladda upp lite bilder men nej det hade hon inte men jag kanske lägger upp lite i morgon från gårdagen:) ska börja kolla att jag har allt till sporlovet ska nämligen på simmläger då med vera .Det är ju i Dorotehea där är det ju ännu mer snö  men det blir ju kul:P ändå

 
GUD VAD JAG SAKNAR SOMMAREN :) (i sommras då vera och jag var i thailand)

puss

Kvällen

tjenare ja nu har vi gjort lite blandade saker ja vad ska man mer säga sandra du är galen ;)
Nu ska vi gå ut och ha lite kul!

jag på flygplatsen för ett tag sen


vera in the summer:) bilden är gammal!

Mupp låt

Nu sitter vi hemma hos anna och jag ska sova här idag. Vi sitter och lyssnar på en mupp låt. Så jävla rolig! Dagen har varit ganska lugn. Vi hade en lite halft seriös gympa och sen slutade vi vid halv tre.


Om ni undrar varför jag håller för pannan är det för att snön har förstört min sminkning

Puss!

Kenzas tävling

Nu har min absolut favorit bloggerska Kenza startat en underbar tävling! Man har chansen att vinna en dator! En dator liksom! Jag vill såklart vara med och tävla. För att vara med ska man svara på frågan "Hur många surfzoner har Telia?”. Mitt svat är ungefär 3300 surfzoner.

Jag driver två bloggar som behöver uppdateras ofta, jag har mycket skolarbete som behöver göras på datorn och jag har inte pengar till att köpa en egen dator. Dessutom har jag deltagit i alla Kanzas tävlingar förrut, men aldrig vunnit. Så nu är det på tiden att jag vinner! Jag ger inte upp hoppet!

Puss!!

tre kompisar samtidigt

Nu har jag kommit hem från en hel dag i kungsberget. Det var så kul och jag träffade massa oväntade kompisar :) Det började med att jag stod i uthyrningskön och då dök johanna helt plötsligt upp (men jag visste sen innan att hon skulle vara där då också). Vi snackade lite, men sen åkte hon iväg. 10 minuter senare vänder jag mig om och då står min kusin där (?) Jag visste inte att han också skulle dit, men där stog han. När vi sen skulle lämna tillbaka skidorna träffar vi annas och min simkompis. Haha! Så det blev tre oväntade kompisar på en dag :)

Anna och jag tog ju självklart masssor med bilder!












Puss!

Videoblogg: vi tipsar

Nu har anna och jag spelat ín en liten videoblogg :)

puss och kram nu ska vi sova lite i kyrkan

Annas isvaks film

Tjenare! Nu sitter anna och jag hemma hos mig och gör nått. Jag vet inte riktigt vad vi gör :P Imorgon ska vi som ni redan vet till kungsberget och anna ska som sagt sova här ikväll.
Här är filmen på när anna hoppar i isvaken.



Vi lägger upp outfiten senare
Puss

Semlansdag

Idag är det semeldagen! Eller som jag kallar det tjockisdagen. Jag älskar semlor och jag tackar absolut INTE nej till en semla. Vi ska faktiskt äta det ikväll. Våra är extra goda gör vi har gjort dom själva. Och självklart är det mandelmassa på! Massor med mandelmassa! mm..

Bara för att det är semlans dag idag gjorde jag en fin liten bild



Puss!


STÄDA!!

`hej hej seg dag som sakt + ATT JAG SAKNAR KICKEN FRÅN ISVAKEN:0)
men ja som sakt jag ska sova hos vera och mitt rumm ser rent ut sakt förjävligt ut så jag måste åter gå till det.
Ska bara öppna upp spotify:)

HHA SÅ HÄR SER DET UT NÄR JAG HAR STÄDAT
semla utan mandelmassa är ett måste om det ska bli något ?"!?!??!??!½½!?"?)¤(%)(¤=½#"?


Bästa bilden

Haha! jag sökte på hatar skolan på google. Då kom den här bilden upp. Så jävla bra! :)



Puss


konfirmationsträff och kungsberget

Idag har det varit en ganska jobbig dag. Det har varit sega lektioner och inget roligt har hänt. Så det finns inte så mycket att säga om dagen förutom att den har varit jobbig. Imorgon blir det nog inte så mycket bättre. Efter skolan ska jag, anna, deysi och felicia på en konfirmations träff. men på kvällen blir det kul, för då ska anna sova över. Vi ska nämligen till kungsberget och åka svish svish slalom på torsdag och då sover hon över här när vi ska upp tidigt på morgonen. Ett pluss med det är att det är mycket roligare att vakna när man har en kompis i rummet klockan 6 på morgonen, än om man ligger helt själv och känner sig ensam.







Här är bilder från kvällen innan och på morgonen när vi åkte till Romme för ett år sen! Det var sjukt kul!

Nu ska jag gå ner och hjälpa min kära mamsi med maten
Puss

Ignonera!!

Okej, jag ska bara säga att ignorera bilden från annas senaste inlägg på henne och mig. Den är från 5:an och vi hade spelat teater i skolan. Jag säger bara IGNORERA BILDEN!

Jag älskar alla som ignorerar den! :)


I jumped hole in the ice

ja man känner sig inte lite dissad när vera lägger upp bilder på ina och sandra haha men jag laddar inte upp mitt i hop för ja har inte rätt slad men man kan ju säga så här jag trodde det skulle vara kallare.Tror att jag hade ställt in mig på att det skulle vara änu kallare ja vet inte riktigt .ha det bra :) ni kan få lite andra bilder
gammal bild vera och jag:)


jag för länge sen


jag höhööhö:)


puss och kram

Isvak film



Haha! Jag kommer typ inte ihåg någonting från det här!

Jag vet inte om Sandra, Ina och Anna vill att jag ska visa deras filmer, så jag lägger inte upp dom.

Puss


Stolt!

Woho! Jag fegade inte ur i sista sekund idag, utan jag hoppade i isvaken. Jag är så stolt! Det var kallt när man hoppade i (såklart) men det var ännu värre när man kom upp. Då kulle man dessutom springa med blöta kläder upp till gympasalen. Det kändes som att det var mil dit, men till slut kom man in och kunde ställa sig under en varm dusch! Det var typ det bästa med allting :)





Jag ska lägga upp filmerna på när Sandra, Ina, Anna och jag hoppar lite senare.
Nu ska jag hämta ett äpple och kolla på one three hill.

Puss

LUNGNARE

haha såg veras inlägg man börjar känna shit i morgon är det isvak .De ända som händer när du hoppar isvak är att  luftrören krampar:) men man överlever ju :)ska kolla på blåsningen snart den börjar 20:00.vad ska man mer säga ha det bra 

DET ÄR JU TROTS ALLT ALLA HJÄRTANS DAG SÅ DET HÄR FÅR BLI DET SPECIELA

At my side you always stand



At your side, I always go



From birth to grave



Through Fire and Sea



I am always your friend should be



Even if you are long or short will go

Panik!!

Okej, nu börjar jag bli riktigt nervös! Jag tror inte att jag har fattat att jag ska hoppa isvak imorgon. Eller, jag fattade det för 10 minuter sen. Och jag fick sån panik! Jag har typ försökt ta fram ett par passande kläder att hoppa i, men det är så himla svårt. Tillslut blev det strumpbyxor, gympatröja och mina regn kläder.
Om du har hoppat, vad hade du på dig?

Nu ska jag försöka lugna mig lite och kolla på tv. Det hjälper alltid, haha!



Puss på er alla hjärtan!


Alla+♥ +Dag

ja i dag har man bra tagit det lungt:) i morgon är det isvak och jag är as taggad?!
vad ska man säga mer veckan är ful spekkad så jag kanske inte kommer blogga så mycket:/

MÅNDAG:isvak
TISDAG:sjukgymnast
ONSDAG:utveklingsamtal,kyrkgrej med komfermationen och sova hos vera.
TORSDAG:kungsberget åker 06:45
FREDAG:chilla
LÖRDAG: SOVA!!vera ska troligtvis sova hos mig¨,
SÖNDAG:tävlig men jag vet inte om jag orkar den är i sollentuna

HA EN FORTSATT BRA ALLA HJÄRTANSDAG :)

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag! Jag har ganska många smått knäppa minnen från den här dagen. Men det är inga som jag kan berätta här :p
Jag är iallafall hemma idag med familjen och ska kanske gå en promenad lite senare.


Bio och shopping

Idag har det inte varit så mycket uppdatering. Jag sov till elva och runt ett åkte anna och jag in till stan för att se på bio. Vi såg Valentines day. Den var bra och hade många skådespelare som jag älskar!
När vi var i stan passade vi på att kolla lite i affärer. Jag kände att jag behövde ett par nya mjukisbyxor och det hittade jag på BikBok.



Puss

Dagen?!

mitt inlägg från i morse komm tydligen inte in:/
Men i dag har jag varit på bio med vera vi såg Valentines day den var faktiskt väldigt bra:)
dagen vart lite konstig men så här var den:
ja började snacka med vera och vi bestämmde oss för att gå på bio.
Jag fick brottom så jag får skjus till en busshålsplats där det går fler bussar.
Tur det för 312 komm aldrig.Jag antar att det var för att adelsö-färjan har pajat vet inte om det var de men men.
aja sen köper vi biljeter och vi har lite ont om tid men vi bestämmer oss för att äta på tacobar även fast det är en bit från saga men vi åt där.Haha sen visar det sig att bio:n går en timme senare men då gick vi och shoppade men igent följde med hem för mig. Sen efter så åker vi hemm och vi tar en 311 som inte kan öppna dörrarna där bak och stopp.knapparna cp:ade? så vi fick byta vid tappström där busschaffören står så han måste gå till garaget och hämta en ny så nu är mina fötter bort domnade.Ska äta sen blir det meodifestivaln ha det bra :)

ha det bra

Bilder som jag lova



vera för nån höst sen

Visst är vera och jag otroligt bra i bild ;)



Romme förra året nu kungsbeget

jag i våras

kiss and hug


dom bästa chokladbollarna är ens egna!

Nu är jag klar duschad och anna åkte för en stund sen. Ja, som hon skrev förut så slutade vi tidigt. Vi har faktiskt gjort lite chokladbollar. Mm..! När man var mindre var chokladbollad typ det ända som man brukade baka. Men nu bakar man typ aldrig det. Det är lite synd för jag verkligen ÄLSKAR det!



Ha en bra fredag kväll! Puss

FREDAG!

hej hej
är hos vera hennes katt ligger i mitt knä.
haha i dag var det jätte slapp dag vi slutade 13:30 nice så vi har varit här och gjort blandade saker .
Vera har typ gått och badat?! em hon ska bort i kväll så därför sitter jag här.
Vad ska man säga mer isavak på måndag :S scary course .
Ska hitta lite bilder nu sen är väl vera klar:D

Förra vintern

Sigge (katten i mitt knä)


Vera´5/5-09

lägger upp fler bilder troligtvis i kväll


trött

ja i dag har vi simmat i går kollade vera på ett par "cinos" hon bah ne och så i går sms hon mig bah jag måste köpa dom i morgon så vi köpte dom i dag.
Jätte trött hård träning ;) så nu vill jag somna tidigt :)
Så god natt:)

1 vecka gammal!

Woho! Idag är bloggen en vecka gammal! Haha, det är inte så mycket, men det är iallafall en början :)
Så, vad tycker ni. Hur är bloggen hittills?
Själv tycker jag att det har gått bra. Även om det varit mycket i skolan så har hunnit uppdatera varje dag.



Puss


Photoshop

Haha! Jag har precis lärt mig att göra en svart vit bild med en speciell sak i färg. Jag trodde att jag typ var jätte duktig som gjorde det! Men, nehe det var jag tydligen inte. Jag berättar för matilda om min stora uppfinning (i alla fall vad jag tyckte) Det ända hon säger är: Men det har jag kunnat jätte länge.
Men här är min fina bild som jag har gjort själv!


Detta är jag i barriärrevet i Australien! Jag längtar till vi åker dit igen!


Okej, jag erkänner. Orginalet är finare!

Puss!

All in a day All in one week

ja i dag har vera och jag tränat och shoppat:) Komm hem med ett par örhängen. Så vi gjord allt på samma dag. Nästa vecka är det isvak ,kungsbergt,utveckligsamtal och något mer allt på samma vecka men men det blir säker kul. NU är jag super trött ska läsa värmelära och lite matte typ matteläxan o engelska om vi har någon läxa.I morgon ska vi ha debatt ja jag har ju snackat om det förut men man kanske ska läsa igenom det:/ Inga bilder tyvär blogg cp:ar

faster than I thought

ja jag han med en tidig buss så jag har varit hemma mer en halv timme nu återstår plugg träna.
I morgon tror jag att vera o jag ska in till stan vi slutar 11:30 så ja man hinner nog det.Men det som gör oss osäkra är att vi måste bli klara med politken och ja om vi inte åker till stan så vet ni nog vad vi gör :/
Ovanligt chill dag tisdagar brukar vara långa och tråkiga  men det var nog för att vi sluta två timmar tidigare:)
Sedan på torsdag blir det åka av till vällingby och träna hoppas att gruppen har löst sig nu .
 Vad är det på tv i kväll då något  kul? ja jag vet inte intresant jag vet nu måste jag fortsätta

JAAAAAAAGG VILL HA SOMMAR:D

Samma sak om och om igen

Nu har jag kommit hem igen. Det känns verkligen som att man vaknar av klockan på morgonen. Man gå till skolan. I skolan går man på lektionerna. Man går hem. Sätter sig och gör läxor. Går och lägger sig. Vaknar nästa morgon av klockan. Går till skolan osv!
Okej, nu låter det som att jag inte har något liv. Men hallå, det är sjukt mycket plugg just nu!

Jag ska gå ner och göra mig ett mellanmål och sen sätta mig på rummet och plugga.. -.-



Ha det bra alla glada! Puss

Direkt

ja nu sitter man med j*kla moderaternas politik inte så kul men .
Jag sitter här typ öde med ina och två andra:)
NU MÅSTE MAN KOLLA VIDARE PÅ POLITIK-.-
SLUTAR TIDIGT  ELLER KOMMER HEM VID 14:15 NICE :DD

puss puus

Man får väl gå ut med den hårige sen då :)

PlUGG:/

NU har jag pluggat är jätte trött.
Kan inte plugga mer då sommnar jag i böckerna:)
vad ska man säga nu ska kolla lite på datan sen får jag väl se vad som händer


hour by hour, day by day week by week

Måndag vad ska man säga man gillar ju dom för att dom är slappa men endå inte för att det är första dagen på veckan och då återstår plugg vecka in och vecka ut :/
Men men nu måste jag hitta lite fakta om moderaterna:/


8 Februari

Åh! Nu skulle jag behöva en riktig masage! Jag har typ ont i hela kroppen.
Dagen har varit ganska lugn ändå. Förutom att jag försov mig på sovmorgonen (?). Jag fattar inte hur jag kan lyckas med det. Men det gjorde jag iallafall och det var inte kul kan jag ju säga! Jag vaknade typ mindre än en halvtimme innan vi började. Så därför hade jag en kvart på mig att duscha, sminka mig och göra allt som behövs. Jag vet inte hur jag lyckades, men jag kom till skolan iallafall.


Här får jag en hel kropps masage i thailand. Det är just det som jag skulle behöva nu!

Puss på rumpan!

From yesterday:)

I går hade vi det jätte kul vi måste göra det snart igen:)
Vad ska man säga i dag har jag tränat och chillat pluggat lite ja typ det.
Men jag har lite damp på facebook det funkar inte att ladda upp bilder från i går.Men kan ju ladda upp lite här 
sandra,helena,sanna,ina och ja:)


everything is not funny

God morgon på er! Idag vaknade jag med huvudvärk och har bara tagit det lugnt på morgonen. Mina planer för dagen är inte dom roligaste. Det betyder alltså plugg -.-
Men igår var det kul :) Johanna var här och det var så mysigt så.

Föresten. om ni undrar vem som skriver inläggen, så får ni kolla på kategorin under inläggen :)

Nu måste jag börja med min politik..
Puss!

my outfit

hej hej nu ska jag fixa håret sminka mig och så inann jag drar
Dålig bild men men iallafal något



stikad tröja-hm
jeans-vila

måste fixa mig ha det :D

LÖRDAG

I dag ska jag nog inte göra något specielt men i kväll ska jag vara med några tjejer det ska bli kul:)
ska väl ta bilder på outfiten och så jag gör något inlägg till .
Här är bilde r fråm i höstas när vi var på ett fik :


 
puss:)


Fredag!

jai dag var jag i skolan hade det nice typ inget förutom typ biologi-prov hoppas det gick bra.
Men men i dag på lunchen gjorde Ina och jag en nödhandlig sjuk mycket folk i centrum.
Sen va jag hos vera vi gjorde verkligen det vi skulle göra;)
Sen när jag skulle hem skulle jag till centrum det var kaos där bilar över allt och så stank det där måste ha hänt något.Nu ska jag kolla på kläder sen träna sedan chilla :D I dag har jag klagat mycket haha jag har typ inte sovit något och sen har jag klagat över mitt knä det ser seriöst ut som att jag har en extra knäskål
?:)

Ett tråkigt inlägg

Hallå! Nu har anna gått hem. Eller ja, för typ en timme sen (: Jag sitter och kollar på lite bloggar, men jag har skiiiit tråkigt!
Jag har typ inget roligt att skriva om, så det här blir ett kort inlägg.

Ha det bra! /Vera

Lite nytt i bloggen

Nu har jag hållt på lite med blogg designen och ska snart sätta på vattnet i badkaret. Det var jätte länge sen jag hade tid med att ta ett skönt bad. Brukar ni bada?
Anna sitter säkert och skrattar när hon läser det här. Hon har nämligen hört mig säga att jag ska ta ett bad i några månader nu, men det har aldrig blivit av. Men nu anna! Nu ska jag göra det, haha!

Jag har ju fixat lite med designen också. Imorgon ska jag försöka göra det lite bättre men det får vara så länge :)

Puss!


4 Februari



Puss! /Vera

sushi:D

Hej Hej

ja jag ska för tusan komma imorgon och gör det där biologi-provet:P
I dag har jag inte gjort så mycket pluggat lite tagit det lugnt intressant va?!
Vad ska man säga mer .
 Igen simnig i dag eftersom jag är sjuk .
Hörde att Vera tveka att simma hon kände sig inte på topp och hur mysigt är vädret egentligen.
Ja i kväll blir det sushi med syrran


Ha det bra


snö hagel (?)

Nu är jag hemma från en jobbig dag i skolan. Vem vill ha 2 prov och 1 läxförhör på en soldag som var 6 timmar lixom? Inte jag iallafall! Men nu har jag tagit mig hem i snöstormen. Juste, det haglade snö (?) när jag gick hem. Så jävla konstigt!
Nu ska jag äta nått så att min mage slutar låta (hehe, jag är hungrig!). Jag kanske hoppar sim träningen idag. Jag har fått ont i magen och huvudet efter den jobbiga dagen. Men jag får se hur jag gör



Anna bli frisk! Puss

vakna med the voice nya video!


sjuk:/

jaha då blev det så att jag blev hemma i dag just den dagen man har mvg-prov och bilogi-prov blää.
Men jag måste komma imorgon för jag vill inte ha biologi-provet kvar... Men men vi får se.
På morgonen har jag kollat på vakna med the voice :) kunde nämligen inte sommna om.Nu ska man väl äta lite frukost och så får man se vad som händer sen.BLoggar kanske någon gång till.Laddar upp lite bilder nu:)





åh jag vill ha sommar inte sånt här


Saknar sommaren
 (här var vera och jag vara i thailand:)


Nu är vi här igen

Nu testar vi en kamera som vera fick i julklapp av nån från honkong. KAnske lägger upp en bild på den senare :)
Men nu ska vi kolla runt lite






Bilder från dagen

Nu har vi varit ute en stund och tagit lite bilder.





Vi tog också bilder på dagen outfit :)



Anna:
Tunika - stadium
Kofta - puma
Strumpbyxor - HM



Vera:
Kofta - BikBok
Linne - Gina Tricot
Jeans - JC

Nu måste vi plugga till biologi provet som är imorgon.. -.-

Puss!

Första inlägget!

Hallå! Nu har vi äntligen skaffat en blogg tillsammans. Vi har snackat om det förut, men det har aldrig blivit av :p
Som ni vet så hade båda egna bloggar förut, men båda har haft en paus och nu tänkte vi börja på nytt igen!

Nu ska vi fota lite, så får ni bilderna senare!

Puss och kram skummbanan! /Anna o Vera

RSS 2.0