Chocolate chip `Ben & Jerry's´ cookies

Här är ett recept som vi har satt ihop för ganska länge sen, men det är super gott! Prova! Hoppas ni njuter!!

Ingridienser:

100 g smör
1 dl strösocker
½ dl
farinsocker
1 ägg
2 dl vetemjöl
½ tsk bikarbonat
½ tsk salt
½ tsk vaniljsocker
100 g mörk chocklad

Går så här:
1.
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull (kolla så det inte blir bränt för det är inte så kul!)
2. Låt smöret svalna medan du hackar chocklade groooovt. Rör ner socker, farinsocker och ägg i smöret.
3. Blanda bikarbonat, salt och vaniljsocker i mjölet och rör ner det tillsammans med chockladen.
4. Klicka ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Akta dig så du inte lägger dom för tätt för då kan dom fastna i varandra och då blir det inge fint.. så det räcker med typ 9 kakor per plåt.
5. Grädda i mitten av ugnen i ungefär 10 min. Ät inte kakorna direkt när dom är ute från ugnen även om du gärna skulle vlija det. Vi lovar, du njuter mer av dom om dom får svalna!



HEJ DÅ SVERIGE

HEJ THAILAND!!!

julafton i dag ja !

Hoppas ni har haft en toppen julafton det har jag.
Många fina presenter tack alla söta!
Nämen eftersom att jag inte har börjat packa en och ska åka i morgon men funderar på att börja nu eller så gör jag det i morgon aja slänger in någon bild på min kusin och jag från i dag ^^



GOD JUL

  • GOD JUL!!!
    HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR DAG!!!


    puss & kram

allt i samma

Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon

NI FÅR ALLA TRE I EN SMET!
Bra dåliga ögonblick har jag haft många detta år.De bra vill man inte glömma och dom dåliga vill jag helst inte minnas men tyvärr minns jag allt för väl. Det finns så många ögonblick jag skulle kunna sitta och skriva om men jag har så svårt att välja ut.. Men tänker ändå försöka förklara ett dåligt och ett bra! Tänk dig att du har kämpat som en dåre och du har försökt gör ditt bästa även fast du inte har haft de bästa tillgångarna du har försökt bett om hjälp i dagar eftersom att du inte orkar be personen om hjälp hela tiden ger du upp fast du tror ändå att du klar de men så gör du inte de.. Du får sömnlösa nätter eller du gråter dig till sömns sen så kommer denna person som då du har bett om hjälp i år och dagar och blir besviken.. ett riktigt dåligt ögonblick har haft fler men som sagt ett skulle ni få.Ett bra då :) Du har dålig inställning du tänker dig att det ska bli grymt tråkigt du tänker ingen kommer bry sig och sedan blir det tvärt om de blir ett minne för livet du vill bara tillbaka du saknar de för de va ett av dina bästa ögonblick 2010.. Min tror ja asså de bror ju på hur man vänder frågan .Men som sagt är kristen och har konfirmerat mig det är typ det jag själv vet om min tro;)I dag vart min klädsel mjukisbyxor en vanlig t-shirt och en munktröja allstså en allmänt slapp klädsel! Jag har bara ett syskon och det är min syster sofia som betyder otroligt mycket!


Det ögonblick när du väl har bestämmt dig kan vara underbart men när det ögonblicket kommer och blir det värsta så blir det inte direkt lika underbart...

 


så här dan före julafton

Hello jaha så är det redan dag innan julafton:) Funderar på att börja packa eftersom att jag åker den 25!!!!
Jag har faktikst redan kommit in i lovrutiner med de menar jag att jag sov till 11 i dag!! och gick och la mig vi 2 fast jag hade tänkt lägga mig vid halv 1 aja som sagt det är lov och då ska man bara ha det nice =)
Nu ska jag väll som sagt börja kolla ut vad jag ska ha med mig!

jag är bara tvungen att visa min tofflor som jag har haft när jag var mindre är det inte söt hhaha tycker faktiskt att de är lite juliga^^




hahahah bjuder

tänkte nästan bara säga

Börjar bli lite trött kanske dags att dra sig till sägen man ska ju orka göra något i morgon eller i dag då men a ...


ÄNTLIGEN HAR JAG HAFT MIN FÖRSTA DAG PÅ JULLOVET!!

 

I går va det avslutning gjorde bort mig men jag antar att man inte dör av det..

Sen efter så åkte jag hem till ina med Sandra och ina dårra vi hade det grymt trevligt vi snackade i hur många timmar om allt mellan himmel och jord:)

Vad har jag gjort i dag då har tagit mig hem ifrån ina sen så har jag typ gjort lite allt möjligt:p

Jag börjar smått inse att de är julafton i över morgon och sen på lördag åker jag bort från kalla Sverige !! kollade vädret det så ju rätt nice ut ^^ Har massa bilder från går dagen dryga 300 för den som känner sig för att veta men vet inte om jag pallar lägga upp i kväll för jag är en sådan där latmask^^^,

 

Det ser ju helt okej ut lite regn men det ska bli bättre sen!!!!


06:00 i morgon igen typ..

Börjar bli trött de är bra de för ska typ upp 6 i morgon ska vara med i julavslutingen så det gäller att lägga sig i tid!Så ha det bra orkar inte uppdatera mer


äntligen snart framme!!!

Wohhhooooooooo! Jag är nog den lyckligaste svensken i hela världen denna sekund!! Imorgon bitti bär det äntligen av till australien! Vi får hälsa på i många länder under ett dygn innan vi är framme, för resan blir sverige → finland → korea → kina → australien! Det där skulle svida ganska mycket tror jag om vi inte hade varit i sånt stort behov av att komma till australien. Vi erbjöds innan att tillbringa hela julafton på olika flyg och flygplatser men det här är sååå mycket bättre även om det blir jobbiga stopp!

Så nu tycker jag alla ska vara glada för min skull och ha en toppen kväll! Puss från en glad vera♥

just like us

Haha jag tycker den här bilden speglar anna och mig lite. Alltid när vi bakar är det alltid jag som inte kan låta bli att smaka på smeten. Anna är apan brevid som tycker jag är störande men det går inte att stoppa mig! mohahahahahahaha..

We want to australia!!!


var tog den här resan vägen?

Nu när jag skriver undrar ni säkert hur min resa gått och hur jag har det i australien. Jag kan börja med resan. Det har varit den sämsta resan jag någonsin varit med om! Det började när jag vaknade på morgonen samma dag som vi skulle åka. Pappa berättade att vårt flyg till london var inställt eftersom det var snöproblem i london. Han satt hela morgonen och försökte boka om till ett annat flyg men ingenting gick. Hela tiden satt min familj med väskorna beredda på att åka till arlanda. Sen fick vi ge upp. Det var helt kört att komma iväg samma dag. Så nu sitter jag här vid datorn i mitt hus och väntar på att det ska dyka upp ett plan vi kan åka med. Haaaaaaaaaaaaaaaaaatar snön och alla jävla inställda flyg som har förstört mitt jullov!

Tack för mig.

Jag vill ha sommar!!!

Nu ska jag snart gå till bussen. Åh vad jag längtar till sommar!!!

MIN BÄSTAVÄN DAG-08

Vänner har kommit och gått i ens liv, vissa har gjort större intryck än andra mindre.
Ja det finns några stycken i mitt liv som jag skulle säga är mina bästa vänner:)
De är personer som jag har känt under en längre tid och under en kortare tid^^ Alla riktiga vänner skiljer sig åt väldigt mycket men det gillar jag^^ 
Jag har under åren tyvärr förlorat vänner som varit mina bästa och de har varit grymt jobbigt..Men det går över och tyvärr är det oftast bara att bitta i hop.. Riktiga vänner ska man vårda väl för om man försvinner allt för länge och byter ut ens gammla jag kanske inte den riktiga vännen orkar stå kvar allt för länge!
Man ska kunna lasta av de dåliga tiderna med hjälp av sin bästavän. Man ska kunna berätta saker för varnadra.
Man ska kunna säga att man inte orkar berätta allt just nu men kanske senare när man fått mer krafter.
Som jag har upplevt kan man inte bråka länge med riktiga vänner inte länge alls eller jag kan i alla fall inte de!


Tumblr_l9345y1jhx1qcp74eo1_500_large


TÄNKTE BARA SÄGA!


Dag-06 MIN DAG!

Vad har jag gjort i dag ja vet inte riktigt vad dagen har tagit vägen men grannen är fixad jag har spelat tv-spel med min syster!,tränat och städat klart mitt rum haha jag kände att min städing i går va som om jag hade gjort de i sömnen hahah. NU ska jag sätta mig och glo på film i morgon ska jag med skolan till tekniskamuseét wohoo eller inte men aja bara några få dagar kvar på denna års skoltid!!







heheh glömde att vända men bjuder på lite bilder från julgranen:p

pastellrosa

GOOD MORGON!!
i går hade jag julklandern jag vet inte om ni kommer i håg när jag skrev att jag fick ett armband och att jag skulle lägga upp bilder på luckorna men det har jag liksom glömt bort men nu kan ni få se vad jag fick i går eftersom att vi har varánnan dag^^ I dag vet jag inte riktigt vad som händer men ha det bra!

var två naglack från viva la diva (rosa-pastelfärgat brunt-skimer)

just nu har jag det pastell rosa inget jul rött här  hahah.

:P

 

Dag 04 – Det här åt jag i dag

frukost,luch och middag heheh^^


Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är olika för alla. Hur man tänker kring det, hur man bitter sig osv. Det finns också så många sorters kärlek och man ser ofta kärleken utifrån sina erfarenheter av de.

Jag tycker att det kan vara underbart men ibland kan det faktiskt bara skaffa massa problem.

Själv tycker jag att det är grymt svårt att förklara..


 Ibfcp0_large


fredag&lördag!

Tjenare! I går så va det skola och sånt där vanligt lite prov och sådant men nu har jag äntligen haft det sista provet för det här ÅRET!riktigt jäkla nice!!! Sen i går kväll var jag och vera med förberedde en filmkväll det vart faktiskt riktigt mysigt efter de gick vi hem till vera strax efter tolv. Sen så snackade vi ett tag sen gick vi och la oss vi båda grymt trötta vaknade vi 11 i dag blev rätt förvånad för brukar inte sova så länge men antar att det behövdes^^ Sen vid ett fick jag såga hej då till min fina lilla vän för i morgon åker hon till Australien som ni redan kanske läst!Kommer sakna min flick grymt mycket! Aja efter att jag varit hemma någon timma så åkte jag till net on net jag köpte inget men min syrra köpte en dator:) Sen så köpte vi en gran hahah de va en uppleves i sig hahah. Sen så har jag typ rensat utt kläder ur garderoben och städat mitt rum jag kan ju säga att det behövdes haha Nämen sen så har jag varit med min syrra som kom hem i går! I dag om en vecka sitter jag på planet till Thailand snacka om att jag längtar till värmen! Fast först är det julafton!

Skriver om dag04 och dag05 snart hann inte i går så då får ni två i dag^^


Merry christmas!

God Jul i förskott! :D

I bilen

Sitter just nu i bilen på väg vill net on net :-) På bilden är i morse när jag var hos vera berättar mer om vad som har hänt i går och idag^^

australien!

YEY! Imorgon åker jag äntligen! Tiden har gått sjukt fort sen vi bestämde att vi ska till australien! Har längtat som fan och nu åker jag om bara en dag! EN DAG!!
För två år sen i austrailen!
Puss

:?

Nu blir jag bara äckligt trött och besviken på mig själv........................
Och du gjorde mig grymt besviken

Trasig sko och skridskor jag överlevde det

I dag var de vanlig skola och skridskor överlevde dagen även fast jag lyckades spräcka en av mina skor.... Så det vart lite kallt ... I morgon ät de dags för sista provet så här innan jul! Morgon sover jag hos vera ^^,ni borde jag kolla ingenom no;n om det ska gå bra i morgon....

?

GOOOD MORING NY DAG NYA TAG ?
Tumblr_ldhd4ncivc1qb9uyvo1_500_large


DAG 3 MINA FÖRÄLDRAR

 

Min föräldrar grymt jobbig men dom är endå underbara

 B70c00700d129268b7a3c9646e7c41e5_large


....

Hade suttít och ängnat en tid till bloggen skrev en ganska långt inlägg och sen poff så är det borta ....
Så nu blev jag bara ennu tröttare nu i kväll har jag suttit och läst 80 sidor i en bok för jag hade tydligen sparat den till en sådan där sista minuten...halv seg dag i dag... I dag fick jag veta lite betyg och något prov blev nöjd men jag har en baktanke och den tanken handlar om de jag inte har lyckats lika bra med åhh blir så trött på mig själv.... Nu måste jag gå och ta fram skridskor för det är nämligen de på idrotten i morgon ^^.

Tumblr_ld6xwtpgp21qa6jiwo1_500_large


jag som behövde sova..

God morgon ja min morgon kunde faktiskt fått börjat lite bättre vaknar av att min vovven skäller som jag vet inte vad och sen är han i mitt rum samtidigt åååhh sen kunde jag inte somna om låg kvar i sängen en halv timme eftersom att han väckte mig sådär 40 min före jag skulle gå upp... Aja tror jag över lever som drygt en timme sitter man på bussen på väg till skolan^^ Så kanske dags att göra sig iording till skolan då bye bye
Tumblr_lcz1qfynfj1qzmht3o1_500_large


DAG 2 min första kärlek

Dag 02 – Min första kärlek

Det var en sådan där dagis grej man gifte sig haha  lite gulligt faktiskt. Jag tror faktiskt ni förstår vad jag menar^^


Tumblr_l7oss2hphq1qdta64o1_500_large


lite om mig!

Ja vad ska jag säga om mig själv?

Jag hatar att prata om mig själv och vad jag är bra på ..Många ser mig som den där tysta,blyga och lugna men jag akn inte säga att det stämmer helt. Jag är en sådan där människa som tänker grymt mycket ibland kanske lite för mycket och ibland glömmer jag att man faktiskt har många otroligt fina vänner som man faktiskt kan prata med allt om. Och jag gör så utan tänka mig för..jag är 173 cm lång för den som känner sig att veta. Jag älskar att umgås med mina vänner ^^Jag har tränat simning i många år men har nu i höstas hoppat av min grupp jag vet inte riktigt varför men nu har jag ångrat mig som jag inte trodde jag skulle göra aja nu tränar jag simning drygt en gång varje vecka fast jag tränar själv eller med vera:) Just nu är jag grymt trött på skolan och har haft en hel del dåliga dagar... Jag har en vovve som fyller 5år i vår han heter Nisse och är en blandning mellan toy-pudel och jack rusell lite ovanligt men han är min lilla baby:)

Det va lite om mig goodd byyee


 


i 30 dagar !

Snart kommer jag börja med det här!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

gnäll

Jag kan för varna läs inte det här inlägget om du inte känner fr att läsa om gnäll..
Plugg plugg och plugg jag är så fruktansvärt trött på att plugga ..Jag behöver jullov och så är det bara kan inte jag få en vecka extra?:P Har pluggat lite engelska med vera på eftermiddagen och sen har jag snackat om attjag ska rja skolka hahaha jag är alldels för negativ men jag är trött på skolan imorgon var det exakt en vecka sen jag vart så här trött...........................Aja nu ska jag typ plililiuuuuggggaaa ....
Fun,gjhkhgkghkgfgdf,homework,dear,homework,lol,words-2e5757ea75cf1f2d7b475f326f4d3829_h_large


That's right

Tyckte det var ett väldigt bra budskap! :D

jag är trött..

Är så trött så jag vet inte vad jag gör..
luciatåget gick bra ingen brann upp^^ är grymmt trött och ligger efter med plugg hur ska det här sluta...



lucia-tåget rätt fint faktiskt


dags att vandra till bussen?

GOOOD MORRNIINNG SWEDEN!!

Det var länge sen jag var uppe så här tidigt en måndag^^
Men är det lucia-tåg så är det:)
bussen gå 07:04 hm dags att gå snart kanske?!

                                FAST INNAN FÅR NI EN DAGENS LÅT ALL I NEED I YOU!!



fota är roligare en att plugga jag lovar!!

hahah jag som skulle plugga en hel del i dag hade jag tänkt det blev ju inte riktigt så jag gjorde det jag skulle lämna in i morgon.. sen kom jag på att de fanns mycket mer roligare saker att göra aja jag pluggade lite och det är jag nöjd med ^^ i morgon ska jag upp 06:00 eftersom att jag ska vara med i lucia tåget haha så jag ska försöka gå och lägga mig i hyfsad tid inte för att jag tror jag kommer att lyckas men ska jag försöka ialla fall^^

hmm gick ut och fotade en snabbis de är en av alla roligare saker jag hittade på när jag igentligen skulle pluggat...
Här får ni ett smakprov:






^^,

I dag har jag köpt de sista julklapparna typ^^ nöjd!
Nu sitter jag här framför datorn medans det är super fint väder ute..
Jag antar att nu är det dags att ta tag i skolböckerna och börja plugga hela helgen har jag mest leta efter en motivation till att ta tag i alla läxor inte för att jag lyckats men men det är bara starta och göra klart allt skit så det som ska vara klart den komande veckan blir klart;)
Vi hörs senare så för vi se om jag lyckats?!^^




min julafton

Idag är det inte vilken dag som helst för mig. Det är nämligen min julafton för i år med släkten! Om ni är riktigt snälla kanske ni får veta vad jag fått senare! Det ända som saknas för att det ska känns som julafton är julgranen och kalle anka, men jag klarar mig faktiskt utan det i år :D
Puss och god jul!!

Hoppas du har haft en underbar dag!!

I dag har jag fått timmar att vandra...
nu är det bara 13 dagar kvar till julafton och 2 veckor till värmen.
Det enda jag vill är att spola tillbaka tiden eller att jag inom kort framtid ser en vänding...
Hoppas ni har haft en underbar dag!!


Tänkte bara säga

GOD NATT!


nedräking

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
14 dagar kvar till julafton^^


shoppinG!

Hello hur har er dag varit min har faktiskt varit över förväntan^^

efter allt lucia-tränade och vanliga lektioner åkte jag till stan hittade lite kläder:)

men hittade även bikini till Thailand inte det lättaste eftersom att det inte direkt högsäsong..

aja lyckades i alla fall hitta en ^^ Så är nöjd med shoppingen i dag^^

Hoppas ni får en underbar fredag är rätt trött från veckan.. Nu står jag mellan två val och jag kan säga er det är inte det lättaste valet jag ska gör...

Så ha en underbar fredag NU:)!!


soon i'm there again

hej hallå! Nu sitter jag och klurar på vad jag ska önska mig för roligt i julklapp. Jag ska nämligen fira julafton på söndag med släkten eftersom jag åker om en vecka! Hittade världens snyggaste jacka på zara i veckan så funderar på om det är en bra julklapp att önska sig.
Nu vill jag att det ska bli 19 december och vill bara sätta mig i flygplanet och åka över hela jordklotet och hamna i australien! Fattar inte hur jag kommer klara mig utan mina underbara vänner och älskling i 3,5 veckor men förhoppningsvis kommer jag hem levande av all saknad. Har jag berättat att datorn följer med till det varma landet? Om inte så säger jag det nu. Datorn följer med vilket betyder att jag kommer kunna blogga och hålla kontakten med alla underbara människor i sverige! Super bra det blir!

motivation ja tack!

Godmorgon allesammans!
I dag är det skolan som gäller vet inte direkt om det kommer bli bra men men..
Jag har nämligen tappat motivationen helt aja sen har jag helgen på mig på att hitta motivationen....
Tänkte nu bjuda er på en super snygg bild från i går morse på mig och vera utan smink osv^^
Hoppas ni får en toppen dag ialle fall!!!!
Nu får jag nog ta och springa till bussen om jag ska hinna:p


kladdkaka^^

ja i dag pluggade vi och tog några bilder bara för att få en ny header^^^
men sen så slängde vi faktiskt i hop en sådan där vanlig kladdkaka.
Sen så lyckades det hända lite saker under tiden så som att vera sprätte grädde över hela köket det kom på både golv och tak^^ Aja slänger in ett collage från baket:)

Ingredienser


3 dl socker

2 msk kakaopulver
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
75 gram smör
2 dl vetemjöl

Steg för steg

- Sätt ugnen på 175 grader.

- Rör ihop strösocker, vaniljsocker, kakao och ägg^^


- Rör ner det smälta smöret och blanda i vetemjöl till sist.


- smörj plåten och bröa formen :P

- Häll ner smeten i bakformen.



- Grädda mitt i ugnen i ca 15 min.


- Låt kakan svalna.


bara 14 dagar^^

Nedräking bara 14 dagar kavar till julafton nu^^

INFO:)

Håller på med en ny header storleken är inte direkt den bästa så ska jobba på att fixa den men gör det lite senare i kväll ha det toppen!!!


NU SKA JAG GÅ OCH VÄCKA VERA

ÖNSKA MIG LYCKA TILL!!!


jag var nära toppen men nu står jag på steg ett igen...


ja vet precis vad som kommer hända...

och jag orkar inte det..

för då mår jag bara ennu sämre..

jag hade tagit mig ifrån steg ett jag var långt där ifrån jag försökte verkligen..

men nu händer det bara fler och fler saker..

som får mig att komma tillbaka till steg ett...


och jag vet att det låter jäkligt egoistiskt...

det låter som att jag bara tänker på mig själv ...

förlåt jag menar det inte så....


right now I hope to come back

God morgon allesammans^^
Har precis vaknat och väntar på att vera ska vakna i dag är vi lediga eller som jag sa tidigare så har vi hemstudie dag^^ I går va en riktigt bad day i skolan kan säga dig att jag inte alls var förberdd på det....
På kvällen var jag och vera på ungdomskvällen och det var mycket trevligt och det fick mig må lite bättre ialla fall...aja nog snackat om det för den här gången..vad händer i dag då hahha jo vi ska plugga tjohhoo eller inte aja slipper vara i skolan och får vara med en av mina underbara vänner ^^,
Ska kolla lite på datorn innan sömntutan vaknar!

yesterday was a really bad day


Blood Diamond

Nu sitter jag och några tjejer och kollar på film på den långa sega rasten. Vi kollar på blood diamond. Puss

Nedränking^^

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


NEDRÄKING TILL JULAFTON!


BLOGGEN ÄNDRAR LITE DESIGN

Tänkte mest säga bloggen håller på att ändras lite och det ska jobbas på en ny header snart ^^
Så om det är lite rörig så är det därför:)


SKOL-TRÖTTT

Nu är det bara 2 veckor kavar sen så är skolan slut eller det blir i alla fall jullov^^

Snacka om att jag är skoltrött...Vad har hänt i dag då nja inget speciellt bara skolan..

Sen har jag faktiskt städat rummet och lite så aja nu blire tv^^

 

kollade i lite mappar på datorn det känns ju som att det nyss var vår och jag tog denna bild^^


en riktig vän

vått och torrt, vinter som vår.
Finns en riktig vän alltid där år efter år.
Vänner är det bästa som man har.
De finns alltid där när ingen annan finns kvar.
En riktig vän är det bästa som finns.
En riktig vän är något man alltid minns.
En riktig vän läser denna dikten just nu.
En riktig vän för mig är alltså du.♥

Nedränking

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


NEDRÄKING TILL JULAFTON!


Vatten fast godare!

Snart börjar matten och just nu sitter jag och dricker vatten fast godare ;-)

upp och ner upp och ner

i dag har jag sprungit i trappor i skolan,bromma,stan och hemma whhoo ^^
Var som sagt på öppet hus i dag och är riktigt nöjd med dagens öppna hus:D
Nu ska jag göra lite matte...så bye


nedräking

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

18 dagar kvar till julafton 19 dagar till Thailand snacka om att jag längtar!!!



DU GJORDE MIN DAG !

Du fick mig att le^^


19 och 20 dagar kvar!!

Min tunga svider för den som vill veta det..Har bränt mig....

Nämen vad har hänt i helgen?:p jag har i alla fall umgåtts med min syster som kom hem för att hälsa på hon har faktiskt redan åkt men fick i alla fall vara med henne hela fredagen efter skolan så:) Sen på lördagen var jag på ledar-utbildning och sen så vet jag inte riktigt vad som hände på kvällen...I dag har jag shoppat julklappar hittade några men kan tyvärr inte lägga upp det här..

Jag köpte också en halsduk:D Riktigt nöjd^^, Kl 21 blir det troligtvis beck ^^ I morgon är det skola sen ska jag på öppet hus för ett gymnasium.. Längtar redan till torsdag för då är jag ledig!!!

(eller hemstudie dag..)

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

19 dagar kvar till julafton 20 dagar till Thailand snacka om att jag längtar!!!



mot daniel!!

Glad jag är! Bestämde precis att det blir en natt hos daniel :)
Så ni får ha det så bra, puss



här är en otroligt söt liten flicka som jag gillar! ♥

Bilden är i ofokus och passar inte in men ?

jag lever är bara trött efter en riktigt rolig dag^^


20


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

20 Dagar kvar till julafton


allt bara snurrar..

Helllo!!
Jag är typ slut trött från dagen massor med grejor snurra i mitt huvud just nu..
Har typ för någon timme sedan blivit klar med en del från idrottsprovet som man fick göra hemma om man inte hann så jag valde att göra det sen fick jag veta att det skulle vara inne senast i morgon förmiddag och i morgon ska jag vara borta hela dagen så ja vad skulle jag göra jo jag fick sätta mig en fredag kväll och skriva den...
Aja nu är allt mailat och klart och nu behöver jag inte tänka på med mer just nu.. Jag som är en sån där person som aldrig aldrig lägger ett finger på läxböckerna på en fredag aja någon gång ska vara första.
I morgon ska jag på ledarutbilding från kl 10:15-19:00 så kommer inte hem förens efter det^^


Så här såg det ut i går från mitt fönster..





ojojj glömde vända men outfiten får tala för sig själv:P

fredags mys!

Nu är det idol med mammsen och syster min som gäller!! Fredags mys here we come!


finn tre fel!


Nu ska vi leka lite! jag har redigerat en super het bild och gjort den ännu hetare. nu är det upp till er om ni hittar felen! ENJOY!!

muy importante

Jag vet inte vad jag ska göra! Jag har så tråkigt att jag håller på att förvandla mig själv till en golvplanka snart! fattar ni hur tråkigt man har det om man känner så? Nej, antagligen inte.. men ni missar inget roligt i alla fall för det är allt annat än en kul känsla! Jag får helt enkelt fundera ut något roligt att göra när jag sitter här själv och snörvlar.
Dagens chocklad bit! muuumms!!

21



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

21 Dagar kvar till julafton


Depppppppppp

Jag blir bara trött på att tänka på proven jag ska göra i morgon det gäller att vara på topp dom två timmarna önska mig lycka till^^ Nu ska jag kolla igenom det sista och hoppas att jag har fattat de här nu...
Tänkte bara skiriva att jag just nu hatar provn ....och sen så har det snöat enu mer i dag ..
Nä men nu ska vi inte deppa mer jag ska ju vara glad att jag får gå i skolan för tänk alla barn som inte kan eller får men vill..
Tumblr_lbscd5u2yl1qdb6voo1_500_large

22

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
 nedräking till julafton:)

inte så jätte road

ojojojojojjoj! nu ska ni få höra något väldigt spännande!! jag har tråkigt och jag kan ju inte direkt påstå att jag haft det så mycket roligare idag. Efter en dag själv hemma i ett tomt hus när man själv bara sitter och hostar och inte har ork till någonting är man väldigt lätt road. Om det skulle hända vad som helst just nu, typ att det visar sig att min katt kan prata så skullle jag bli väldigt road. okej, det kanske inte var ett sånt bra exempel eftersom det skulle roat vem som helst. Till och med världens tråkigaste sur gubbe skulle tyckt det var kul. men det jag försöker säga är att jag har tråkigt och vill hitta på något kul men min kropp tillåter tyvärr inte det..
hahahahahah! den här bilden gör livet så mycket roligare! nu kan jag skratta mig till sömns här under filten!

2 dec

tjenahaere i dag har jag varit hemma med.. Det är feettt tråkigt och nu börjar jag äntligen bli frisk så i morgon ska det för tusan bli skolan. I morgon ska jag gå 2 och halv timme längre en vanligt vi ska gå på någon föreläsing...Men i alla fall i dag är det ju andra dec och jag och min syster har en andventskalender där man köper 12 presenter var:) och i dag var det jag som fick en present och det var ett armband som jag tänkte lägga upp nu :D

I dagen lucka var det ett söt litet armband:D

kallt!


Så här såg de ut ute i dag^^ kallt?!

sjuk...

ja ha då är man sjuk... Har varit så där halv sjuk från i söndag.. så där lagom härligt.. Så i dag var jag hemma från skolan..Vet inte om jag kan gå i morgon men vi får väl se.. I dagar har jag kollar på CSI NY och dumpa honom typ sen har jag också sovit vilken händelse rik dag..


en blid från i sommras - ge mig sommar

jag lägger ord på mina känslor

Aboooouu! igår när jag skrev att jag var förkyld, då var jag förkyld. men nu är jag dubbelt så mycket förkyld och det känns som att jag måste vara på min vakt hela tiden så att mina näsborrar inte växer igen. Tycker det där var en väldigt bra beskrivning på hur jag känner mig just nu!
Jag försöker bota mig lite genom att hälla i mig mängder av glass för det är typ det ända som jag får genom min svullna hals. Ett plus är att det verkar som det är det ända mättande som finns till lunch hemma, så det är ju ännu en anledning till att äta det!
Nu kom jag på vad jag önskar mig i julklapp! Jag önskar mig en härlig skön sommarkväll! Någon som kan fixa det åt mig nu på direkten?

RSS 2.0