Påskägg"!







inte så bra bild men bättere en ingen alls.

have a nice day

det vankas påskägg!!

Hej hallo.
Ja som rubriken säger jag ska fixa i hop två i kväll tror jag men bild kanske kommer i morgon jag ska göra till proa-mäniskorna och en till person hehe.Men nu  måste jag gå om jag ska hinna.Lite menigslöst inlägg men ville bara hör av mig:P 

ha det

Hard day

Äntligen är jag hemma från en hård dag. Jag har stått och gjort sockerkaks bottnar till 5 stycken prinsesstårtor! Men jag fick sluta lite tidigare eftersom jag var så duktig :)
Nu jag ska snart ta fram so papprerna och skriva lite så att man slipper det när man kommer hem till Sverige igen. Jag kom precis på att det bara är 1 vecka och 2 dagar kvar. Tiden går så fort!!

Puss

:)

Hola!! Om två timmar ska jag åka till praoen och innan det ska jag sola! Woho! Nu på morgonen har jag sytt om en snygg tunika som jag fick av farmor. Det var inget fel på den för den var jättesnygg, men problemet var att den var lite för stor. Men nu är den bra och jag har den till min jeans jacka. Riktigt snyggt faktiskt!



Som jag sa förut så finns inga roliga bilder på den här datorn, så ni får leva med att jag lägger upp en tråkig google bild, men det är bättre än ingenting!

Nu kommer jag solen!
Puss

Min prao är underbar:):):)

ja prao i dag jag trivs så himla bra så jag vill inte att det ska ta slut .. Dagarna bara går och går och ja snart sitter jag på bussen från hund dagiset och längtar bara tillbaka:S ja låter kanske lite deppig men jag vet att snart börjar skolan igen och då börjar allvaret då ser dagarna så tråkiga ut du går upp gör dig i ording går till bussen,går hela dagen i skolan,tar bussen hemm, pluggar,äter middag,pluggar mer om det behövs och sedan kanske man slår på datorn kollar runt lite eller på tv:n sedan slänger man sig i sängen och försöker sova några timmar och sedan går allt om och om ingen:/ låter tragisk jag vet men jag menar vad är det för menning??Nu ska jag göra något som heter plugga.....

jag saknar tiderna då man gick upp för att allt endå var okej .
Men nu vet jag inte längre vad jag går upp för??

have a nice night

Kväll i Palma

Nu är jag tillbaka från en kväll i Palma. Vi har varit på en musikal och ätit en jättegod middag, så nu är jag jätte mätt!! Idag köpte jag en jätte söt sak, men jag kan inte berätta vad det är för jag vet inte om jag ska ge bort det. Det var först menat som pressent, men sen tyckte jag att den var så fin :p

Jag har inga roliga bilder på den här datorn, så ni får leva med att inläggen ser lite tråkiga ut
Puss

Poolen

Nu ska jag gå ner till poolen. Jag har suttit på taket och solat i 3 timmar och ska ner och bada nu :) Mitt ansikte är rött som en tomat, så jag sitter med massa body lotion i ansiktet också. Haha, smarta mig..
Imorgon ska jag och träna med Patrik vid 10 och sen åker vi till jobbet.

Ha det bra!
Puss

hello

jaha då är det sommartid ingen.I dag ska jag göra lite so/sv tyvär men jag måste ska kanske åka i väg sen men jag vet inte en.Ja veckan som kommer så är det ju prao:D Sedan är det bara halv dag på praoen på torsdagen men på fredag är det ju långfredagen och då åker jag till LANZAROTE nice nice:)Kommer hem fredagen där på.
Troligtvis blir det inget bloggande så då får ni leva på veras inlägg:)

 



ha det gött så ska jag gå och äta frukost

earth hour

om en timme ska man släcka ner .Ska  du det

torka?

ja själv har man varit ute 1,5 timme men bara med en hund inte med fem det är klart att det händer mer om man har fem eller en men ja jag tycker att jag och min hund var duktiga eftersom att det  inte var så mysigt väder hehe men men .Nu ska jag låta lite vuxen det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder XD inte så kul hehe.
Som ni hör har jag torka på vad jag ska skriva om.
 
lady gaga ja vad ska man säga hon är grymt duktig men ibland undrar jag om man ser alla hennes sidor
jag menar den här låten fick jag höra av ett misstag jag kunde inte memorera vem det var först sen fattade jag att det var lady gaga .Det är kul att höra henne sjunga på ett anorlundare sätt:P Här är låten :
LADY GAGA- No Floods
 
MIKA-happy ending
 

have a nice day:)

BADA

hej hallo nu är första prao veckan klar skönt kul och tråkigt tycker jag på samma gång det sköna är att det är helg kul är nog för att jag har tyckt att det har varit så kul att jag längtar tills på måndag det tråkiga är att det är bara 3,5 dag kvar till praoen är slut.vad ska jag säga badade en hund så var inte på långa promenixen men det var kul att prova något nytt :PMen när jag komm hem var jag tvungen att ta tag i nisse:p Men har bara bilder på nisse från dagen tyvär här är han iallafal

ha de bra

Palma Nova

Nu har vi kommit tillbaka från en dag med massa sol! På förmiddan tränade jag och solade. Sen åkte vi till Palma Nova och åt lunch. När vi ätit tog vi en promenad på stranden och sen kollade i lite bukiter. Det är inte så varmt i vattnet att jag kan bada, men jag såg några som gjorde det. Jag fattar inte hur dom kunde göra det för det kändes så himla kallt!
Jag har tagit lite fina bilder från min favorit strand här på mallis.







Puss

STAN

tjenare
 har shoppat en tröja i dag:) bild i helgen.
Sover borta i natt.;) så ja vad ska jag säga mer en otroligt rolíg dag på min prao-plats
ska chilla och va sociaL NU SÅ HA DET

Mars 24, 2010

jaha i går blev det inget inlägg bad bad.. Men kom hem sent så ja jag pallad inte.
Ha ha asså mitt föra inläg kanske inte var så intresant med vad hundarna hette osv och hur många jag går med ska göra det kort fattat jag går med ennu fler hundar nu:) här kommer lite bilder:




Eftermiddags promis:P

morgon promis:)
Mor



JOUDA

puss puss


Julafton!! Woho!

Nu när jag såg att det var 24 Mars så kom jag på att det bara är nio månader kvar till julafton! Haha! :)

24 Mars

Nu har jag kommit hem till farmor igen. Jag slutade vid halv 5, men ska tillbaka halv 8. Det är nån fest i kväll som jag ska hjälpa till på, så jag åkte hem och tog "rast" i några timmar :P
Jag trivs jättebra på praoen och idag fick jag skriva lite grejer och designa kyrkans hemsida. Så för en stund sen ropade jag på farmor och visade vad jag hade skrivit :) Hon tyckte att jag var JÄTTTTE DUKTIG! Haha, så jag är nöjd! :D

Jag ska försöka ladda över lite bilder, men vet inte om jag fick med mig kamera sladden.. Jag måste nog ta fram resväskan och gräva fram den ;)

Puss

Prao dagen

Nu har jag haft min första prao dag! Det var super kul och min handledare är skit rolig! Jag har bakat för det mesta och hjälpt till i köket. Klockan 5 kom massa barn då det var barn timme. Då satte jag mig och målade på ägg med dom. Super mysigt! Mina arbets tider är mellan 13.00 och 19.00, så det är skönt. Imorgon ska jag få hjälpa till och lära mig att designa deras nya hemsida.

Nu ska jag äta middag. Spanjorerna äter ju vid den här tiden. Dom äter en stor lunch vid 3 och äter något litet vid 9. Jag har ställt om mig till det nu och det blir konstigt när jag kommer hem efter tre veckor med den vanan sen ;)

Puss

Lägenheten

Nu ska vi snart åka iväg och kolla på en lägenhet farmor kanske vill hyra i vinter :) Efter det ska jag åka iväg till praoen som börjar klockan 13.00 och slutar runt 19.00.

Nu måste jag gå.
Puss

snart reser jag i väg :)









prao 1dag

hej hallå första dagen på proa skit kul jag prao på hunddagis är med 3 andra tejer som också har praktik:)
jätte kul första promenaden var 2.5 timme och andra 1 timme så ja det var en bit men super kul..
Hahaha ja i dag fick jag ha  två små hundar vicktor och greta på första promenaden och andra så fick jag ha två stora
Selma och Buster.Ja sen får jag väl snart ha 5st:)
ha det bra !!
 
nisse sover i mitt knä men han tycker att jag luktar alldels för mycket annan hund :)

Cherimoyas

Nu sitter jag och äter en jätte god och häftig frukt! Den heter Cherimoya och ser ut som en hård grönsak, men det är en mjuk och god frukt. Den smakar som banan och melon samtidigt :)



Föresten. Jag var ledig idag! Haha, det skulle egentligen vara första prao dagen, men dom som jobbar i svenska kyrkan var lediga så då fick jag också vara det!

Framme

Nu sitter jag här i spanien! Det är helt underbart att tänka på kalla sverige när man sitter i en solstol vid poolkanten. Det är inte jättevarmt, men det är ändå 15 grader!
Resan igår gick bättre än jag trodde, men det är mycket roligare att resa med någon än själv. I en timme satt jag och lyssnade på musik, men efter den timmen blev jag rastlös och fick vara det i 3 timmar. Så för er som vill veta hur det känns att resa ensam så är det skit tråkigt!!

Nu ska en spansk tjej snart komma hit och kolla på framors lägenhet för hon ska flytta från spanien :( Men jag kommer självklart åka hit ändå :) Det känns som att jag liksom är uppvuxen här. Mallorca är en del av mig. Här har jag lärt mig simma och första gången jag flög var hit. Så jag har massor med underbara minnen här ifrån.



Här är jag för några år sedan på mallis :D

Ha det bra hemma i kalla svergie!
Puss


lite tråkigt


UNDER DENNA MÅNAD HAR JAG:
Saknat någon: jaao
Ångrat något: yes
Ljugit: nix
Känt dej sämst: öhh ja
Gråtit: yes
Skrattat: absolut
Varit sjuk: ja  
Kramat någon: mycket ofta
Kysst någon: japp

KÄNSLOR:
Gråter du ofta: haha ja , så fort jag ser en bra film eller ja andra saker...
Skrattar du ofta: väldigt ofta !
Hur känner du dig just nu?: undestimulerad
Har du funderat på själmord: någon gång men skulle sldrig kunna göra något sånt!
Blir du lätt kär: nej
Tror du på ett föralltid:KÄRLEK ja VÄNSKAP nej
Sårad av kärleken: japp
Vilken sorts killar gillar du: söta och charmiga haha:D
Ska en kille vara söt eller het: hmm spelar ingen roll
Ska en kille vara lång eller kort: helst längre än mig.
Ska en kille vara blond eller brunett: spelar ingen roll
Får du många killar: nja

MITT UTSEENDE:
Brunett eller blondin:brunt med en ton av guld
Ögonfärg: blå 
Långt eller kort hår: 173
Snygg eller ful: beror på vem man frågar..
Nöjd över ditt utseende: nja
Brukar folk säga att du är snygg, söt, vacker ?: inte så ofta:P
Har någon sagt att du borde bli modell: hårmodell ja
Långa naglar: japp på g
Sminkar du dig: ja

klipp!

hej hej kollade runt lite och hittade klipp på folk som har blivit tackade för att ha betalt sin tv-avgift.
lite roliga faktiskt.För dom blir ju överaskade:) Skulle du vilja bli tackad ?!


Plattan

NK


T-centralen

ha det

kolla inte ut

vill inte kolla ut det snöar men det är fortfarande plus grader:)
Har inte bestämmt vad som händer i dag men man vet aldrig vad som kan hända:)
have a nice day:)

Arlanda2

sitter jag här på arlanda och har tråkigt. Jag är vid gaten och det är bara gamlingar här:-P Flyget går vid halv sju och jag kommer till spanien halv


Arlanda1

12, så det är inte så långt. Jag var inte på mallis förra året, så jag har saknat det! Nu ska jag ta fram frukosten och musik:-D Puss!<3


Grymt ont..

jag har rent utsakt så j*vla ont i käkbenet haft det ett tag nu .. ja tror jag dör kanske inte men det gör ont..
ja vad ska man säga jo kanske att ja nu slipper man skolan på tre hela veckort grymt skönt!!!!! 2 veckor prao och sedan påsklov!!!

ha det gött!!!


Skor!

tjenare ja i dag var jag hos vera till 12:30 ungefär sedan köpte jag ett par loafers!
vita med nittar:) vad ska man mer säga köpte en shorta i går lite lik den vera köpte i dag fast från hm.
En pajett tröja fick också följa med hemm:) I morgon vet jag inte vad som händer men ja det tycker väluppnågot :P
skon:


detalgerna i när bild XD


puss och kram skumbannan:)

Puss på er!

Här är mina köp för dagen :D



Jeans jackan och skortan är från gina tricot och den svarta koftan är från hm. Jag hittade också ett snyggt armband från hm, men det fanns inte på deras hemsida och slö som jag är orkar jag inte ta kort på det. Ni får se det en annan gång :)

Jag ska försöka mobilblogga från arlanda imorgon bitti, men jag kanske inte har tid eller så glömmer bort det, men kanske! Annars får ni ha det underbart och jag kommer blogga från spanien också. Om jag inte gör det så bloggar ju anna fortfarande! :P



Puss på er! <3


20 Mars!

Nu har jag kommit tillbaka från vällingby. Det är konstigt för när jag shoppar med mamma får jag alltid med mig så mycket saker hem. Även idag blev det så, men jag är jätte nöjd! Jag ska erkänna att om inte mamma hade varit med skulle jag inte köpt jeans jackan som jag har på mig nu. Så det är tur att hon var med!

Här är den:



Den kommer från Gina Tricot och kostade bara 299 kr!

Puss

Imogon åker jag!

Nu ska jag åka iväg till vällingby med mamma och växla pengar! Imorgon har jag kommit till spanien vid den här tiden! Så underbart!! :D



Australien 2008-2009

Puss

Hemma

Nu är vi hemma från shopping eftermiddagen. Igen av oss var särskilt sugen på att shoppa när vi kom in, men efter en stund kom vi igång!









Puss

Nu sitter vi på bussen hem från stan. Vi s...

Nu sitter vi på bussen hem från stan. Vi stannade vid brommaplans sushi och åt middag:) super gott! Vi bloggar mer senare ikväll. Puss!


Tjenare! Nu försöker jag att lära mig att ...

Tjenare! Nu försöker jag att lära mig att mobil blogga:) puss från vera!<3


Happy!

Yes! Bara en dag kvar sen är det 3 veckors ledigt! Eller, ledigt och ledigt. Det är prao, men det är mycket bättre än skolan! Woho!!




-.-

Otroligt mycket att göra!

Puss

i'm ill what should I say more

tjenare ja när man har fixat i hop ett långt och fint inlägg så ska allt bara poff försvinna .. ja vad ska jag säga jag är sjuk och  mår så där men det var det värre i morse så det går mot rätt väg men ja nisse är fortfarande sjuk och han är faktiskt väldigt hänig .. vad har man gjort i dag förutom vilat ja inget men nu mår jag mycket bättre så jag hoppas att jag kan gör alla läxor som ligger som högar runt mig.. vad ska man mer säga ja i morgon hoppas jag att det blir en perfekt fredag inte som den förra för det orkar jag faktiskt inte nog snackat om sådan skit.
det funkar inte att ladda upp bilder så det få bli en låt istället
ha det bra :)

blä blä blä

jag gillar att vera har svårta att publicera. Usch jag mår inge bra dunkande huvud ont i halsen och almänt hänig ja sen har man ju bara 1 ton engelska som ska göras sammt svenska so o.s.v..

Vad ska man mer säga dagen har varit som alla onsdag tror jagXD men men nu ska jag väl ta en huvudvärkstabblet och försöka ta tag i allt..

ja vad ska jag mer säga min lilla gubbe nisse alltså är fortfarande sjuk.

jo föresten ska sova hos vera på fredag men på kväll ska jag och vera  troligtvis vara med sandra och ina kanske ska gå på bio hehe:)


Grattis!

Idag fyller min storasyster 17 år! Ikväll kommer släkten och nu ska jag fixa lite till det.
Ha världens bästa födelsedag Matilda!






NISSE SJUK JAG MÅR INGE VIDARE

hemma efter dagen :) vad ska man säga lilla nisse har blivit sjuk .. inte bra men nu ska jag göra engelska och ja sedan lite step up stegen måste ju sita tills på fredag då vera och jag ska ha idrottslektion :)
måste nog ta hand om  lilla gubben nu :/


Outfit 16/3

Här är dagens outfit:



Jacka - Everest
Tunika - HM
Jeansleggings - JC
Skor - Fred Perry
Solglasögon



Sjal - BikBok
Adidas kofta
Jeans - Lee
Skor - Jerns
Jacka - Everest
Solglasögon

Ben & Jerry's

Idag gick anna och jag till macken efter skolan. Där köpte vi årets första GB glass! Woho! Vi firade med Ben & Jerry's nya. Den var så god!!








Nya design!

Nu sitter jag här och gör en ny header. Anna har precis gått hem och snart ska ni få se den nya designen :)

Puss

Vill tillbaka!



Längtar tillbaka till paradiset!


IS!?!?"

tjenare nu ska jag städa mitt rum och sedan plugga FYSIK-VÄRMELÄRA intresant va hahha.

förra våren / IS SMÄLT BORT JAG VILL HA SOMMAR!!

Fysik på söndag kvällen

Nu sitter jag här på en lördag kväll söndag kväll med min fysik bok. Det suger, men det är sånt som måste göras -.-


Outfit 14/3

Nu har vi kommit tillbaka från konfa träffen. Det var nån musik sak och jätte tråkigt! Nu när vi kom hem tog vi dagens outfit. Här är den :)



Linne - HM
Jeans - Vila
Kofta - Stadium



Kofta - Gina tricot
Sjal - BikBok
Tunika - Gina tricot

Njut av sista timmarna på helgen!
Puss


JAG VILL HA SOMMAR!!!!



:)


23:20 och jag ska upp i morgon

okej jag tyckte Anna var bra i melodifestival :) ja du jag borde sova hha har gjort engelska precis lite galet jag vet men nu är jag snart klar..god natt
 
jag i thailad åh min convers vill börja använda dom !!!

Godnatt

Otroligt trött så jag går och lägger mig nu!

Godnatt! <3

much to do this weekend

i dag har jag varit och handlat lite nu ska jag plugga eftersom i morgon ska jag på någon  konfa grej sedan så sedan ska jag bort på middag :P Så ja vad ska man mer säga :)
hahhahahha en riktigt gamal bild på mig och vera + nisse:)



ha det bra

När jag hör låtens refräng tänker jag på sportlovet:D

13 Mars

Godmorgon! Nu sitter jag här och skriver på min engelska uppsats. Det är inte det roligaste kan jag ju säga, men det är sånt som måste göras -.-
Idag skulle släkten komma och fira min syrra, men både jag och mamma mår dåligt så dom kommer i veckan istället.
Jag kollade hur vädret var i spanien och det är bara 11 grader! Men det verkar bli varmare och varmare, så när jag åker dit nästa helg kanske det är runt 15. Så det är helt okej ;)



Nu ska jag fortsätta med engelskan..
Puss


BLOGGEN SKA INTE STÅ STILL!

jag har ändrat mig bloggen ska vara i full gång även fast jag inte är på topp jag vill gå min väg jag känner fortfarande som mitt förra blogg inlägg men bloggen gör så att jag tänker på något annat jag vet att den personen som har gjort som hon har gjort inte läser min blogg men hon kommer att få veta det fast på ett annat sätt nu ska jag njuta av helgen . ska plugga som en tok tror jai helegen:D ska kolla runt liten på datorn och så.

TILL VERA:
haha du har mitt armband såg det på bilden :)


jag och min lilla hund :)! på isen

lite mer glädje i denna låt lite så soom jag känner nu :)

I´m on my way

Life isn´t easy

Idag var jag i skolan. Det gjorde jävligt ont, men jag gick ändå :p Jag vill liksom inte ha massa prov hängande över mig nästa vecka då det redan är jätte mycket! Dagen har väl varit lite blandad. Jag har snackat med anna nu på eftermiddagen och som ni kanske läste i inlägget innan mår hon inge bra, så jag håller i bloggen så länge till hon känner att hon orkar blogga igen.





Nu ska jag ladda över ny musik till ipoden!
Puss

Jag har inga ord ?!

En skoladag och allt är upp och ner.Vet inte vad jag ska säga allt jag kan säga är att jag är  helt förstörd.
Om inget kan lösa sig snart kommer det inte funka jag orkar inte det här.Jag hade bestämmt mig allt var bra jag började tänka jag fråga och du förstörde för mig min vilja håller när jag väl vill och du viste att jag ville . Mina ord är toma.... Bloggandet kommer nu få stå på Vera under några dagar.
 Så  här skrev jag för några veckor sen jag väljer att stryka det här.Det håller inte längre 
Jag har bestämmt mig för att lyckas

Låten beskriver på ett sett hur jag känner nu .  Jag vet att  många har det jobbigt jag lider med er hur j*vla hemskt det känns




Nu vill jag gå min egna väg..

kram

:S

mår inge bra så jag skippar träningen.Ska vila lite sedan pressa in mattboken i mitt huvud:)vad ska man mer säga..

kram


Bella & tyra show

Jag älskar att läsa andras bloggar! Jag bloggar för att jag tycker det är roligt att läsa andras, då kan dom andra läsa min! Det jag vill komma till är att jag läser stora till små bloggar. Nu har Bella "Blondinbella" och tyra gjort ett eget program som är ikväll klockan 21.00! Det heter bella & tyra show och du kan se det HÄR
Jag ska självklart se det och jag hoppas att ni också gör det, för det är nog jättekul! :)


Dorotea















PUSS

Slask? nej tack!

Nu har snön börjat smälta och man går i vattenpölar överallt! Jag vill ha vår!!! Jag tog en bild på en vattenpöl som jag behöver gå igenom varje dag när jag ska till skolan. Usch!!




Våfflor!

Igår gjorde sandra, anna och jag världens godaste våfflor på hemkunskapen! :)







Puss


The doctor

Tjenare allihoppa! Idag är jag hemma från skolan. Igår var jag hos doktorn för jag hade ont i örat. Han skickade med lite medicin som skulle göra att det inte skulle göra så ont, men inatt vaknade jag av att det blödde från örat. När jag vaknade imorse gjorde det så jävla ont ändå, så jag stannade hemma. Mamma tvingade mig att gå till doktorn igen och han gav mig en till medicin, så nu hoppas jag verkligen att det här går över snart!



När jag satt och väntade tog jag massor med underbara bilder.
Titta och njut! :)

Datasalen

tjenare nu sitter jag och några andra tjejer i datasalen vi skriver någon engelska grejinte så himla roligt men men..ja vi har hemkunskap efter detta vi ska typ gör vofflor haha ja den här gången ska för tusan men men nu måste jag fortsätt antar jag fett mycket plugg ska bli av när jag kommer hemm..ska typ gå i kyrkan inför komfan så jävla tråkigt...
 
snygg bild va :P

Dating in the dark

Vill bara tipsa om programet Dating in the dark som är nu på kanal 5!


trött

jag är så trött i går blev det sent och så gick jag upp tidigt imorse ingen bra kombination .. så nu är jag trött nu..
ska plugga och så i kväll  lika bra att börja nu ha det bra :)
kram

snabbt

tjena ja nu han jag till datron en stund men det var bara för att jag skulle kolla tränings tiderna.
I kväll kommer mammas kompis från U.S.A så jag måste väl vara lite social så ja därför blir det nog inget mer inlägg jag menar ja måste plugga också.... vad ska man säga mer kan ladda upp bilder på några av mina nya kläder 



okej jag har  mycket att göra så det blir bara dom här men men ha det gott






Happy face







Puss


The suitcase

Godmorgon! Idag är det sovmorgon till 10.15, så det är jätte skönt! Jag tänkte blogga lite nu på morgonen så har ni något att läsa om jag inte hinner uppdatera förns efterskolan. Igår var jag jätteseg på kvällen, men jag höll mig uppe. Jag satt och kollade på blåsningen och sen på filmen Music and Lyrics. Den var bra, men ganska tråkig. Det hände inte så mycket.
Igår packade jag också upp min resväska! Det är rekord att jag packar upp den samma dag som jag kommer hem. Jag brukar egentligen låta den stå i några veckor med saker som jag inte behöver använda. Vem orkar liksom göra något sånt precis när man kommer hem? Men det orkade tydligen jag, så jag gjorde det


Austraiens hetaste glasögon!

Ha en bra måndag!
Puss

Skola i dag...

sitter och äter frukost man kan gemföra hur mycket man behövde äta i Dorotea och härXD
Men i dag har jag sov morgon .Så sanrt måste jag gå och klä på mig :P
ha en bra dag kanske inte kan skriva i kväll men vi får se :)

puss

23:30 ne inte direkt

ja nu är jag så himmla trött det känns som klockan kanske är 23:30 men det är den inte ens i närheten.
Ja man komm ju hemm vid sju i morse så det har ju varit en lång dag och sen sov man ju inte så himmla mycket på tåget ;P ska iallafall kolla på blåsningen ska ta en kopp te också. Företen jag hade beställt lite kläder från h&m  för ett tag sen och det hade kommit medans jag varit borta så det ska bli kul att kolla igenom det nu :)



ha det bra :)



You didn't know

Jag har bokat in ovanligt mycket resor det här året. Jag har precis vart i fjällen för andra gången på två månader och om två veckor så åker jag till spanien. Jag har inte berättat det förns nu, men så är det. Jag ska nämligen praoa i svenska kyrkan på mallorca och bo hos min farmor som har en lägenhet där. Först åker jag ner själv och är där två veckor med henne under praoen och sen på påsklovet kommer familjen och kussinen ner också. Så jag blir borta i 3 veckor. Så himla underbart! Jag trodde att jag skulle vara mycket nervösare över att flyga till spanien själv, men jag är faktiskt inte det. Jag tycker till och med att det verkar kul, haha! Jag har flugit mycket fram och tillbaka till spanien i många år, så det kanske är den där vanan som gör att jag inte är nervös när jag ska göra det själv.


Jag har flugit som liten till stor

Puss


home

ja nu är jag hemma från Dorotea har haft det kul :) vad ska man säga mycket träning 4 timmar varje dag.I dag ska jag fixa med lite allt möjligt och bara ta det lungt så att men orkar skolan i morgon.Sorry för ingen mobil bloggning :/
 Nu ska jag nog uppdatera med lite bilder eftersom bilder säger mer en 1000 ord ;)

vera

every body




Hemma igen!

Nu har vi kommit hem efter veckan i dorotea. Det har varit super kul och vi har tagit massor med bilder! Idag blir det mest att packa upp och göra lite läxor. Det är jätte konstigt för känns som att klockan skulle kunna vara 12 eller nått, men den är bara 10. Jag kom hem imorse vid 7, så det är nog därför det känns så :)

Vad har ni gjort på lovet?
Puss


RSS 2.0